Dlaczego cebula szczypie w oczy?

Tomasz Rożek w nowym odcinku cyklu "Nauka. To lubię" odpowiada na zadawane "od zawsze" pytanie: Dlaczego krojąc cebulę chce nam się płakać?

Tomasz Rożek
Tomasz
Rożek
zobacz artykuly tego autora >

Polub nas na Facebooku!

Tomasz Rożek

Tomasz Rożek

Zobacz inne artykuły tego autora >

Szukasz wartościowych treści?

Zapisz się na cotygodniowy newsletter Stacji7


 

 



Tomasz Rożek
Tomasz
Rożek
zobacz artykuly tego autora >

Fizyk w świątecznej kuchni

Zanim zaczniemy piec świąteczne ciasta i pierniki warto się zastanowić dlaczego ciasto się piecze, jak powstaje zakalec i dlaczego używamy mąki. Świąteczna kuchnia z punktu widzenia fizyka w nowym odcinku cyklu Tomasza Rożka "Nauka. To lubię"!

Tomasz Rożek
Tomasz
Rożek
zobacz artykuly tego autora >

Polub nas na Facebooku!

Tomasz Rożek

Tomasz Rożek

Zobacz inne artykuły tego autora >

Szukasz wartościowych treści?

Zapisz się na cotygodniowy newsletter Stacji7


 

 



Tomasz Rożek
Tomasz
Rożek
zobacz artykuly tego autora >
Copy link
Powered by Social Snap